Etiketler

2 Aralık 2016 Cuma

SEZONUN 3 ANAHTAR PARÇASI





Havalar soğudu. Dolapları yenileme kışlıkları çıkarma vakti geldi. Peki bu kış dolabınızın olmazsa olmazları neler? İşte 2016-217 kış sezonunun en dikkat çeken 3 trendi.



1- Asaletin Somut Hali: KADİFE
Parlak, pürüzsüz kadife yumuşaklığı bu sezon geri geldi. Modası hiç geçmeyen kadifeler annelerimizin sandıklarından dolaplarımıza geri dönüyor. Ünlü modacıların defilelerinde sergiledikleri parçalarla tekrar trend olan kadife, her türlü farklı stile de uyarlanabiliyor.



Elbise, ceket, pantolon ya da etek… her parçaya ayrı bir hava katacak olan kadife, renk alternatifleriyle de her zevke hitap ediyor. Şarap kızmızısı, bordo ve siyah kadifeye şık bir asillik katarken; yeşil, mor, turuncu gibi canlı renkler de bu parçaya eğlence getiriyor. İster sokak stili ister bir davet olsun, kadife her yerde uyumunu gösteriyor. Pahalı bir mücevherin eşlik ettiği siyah kadife bir elbise aniden gelen davetlerin kurtarıcısı olacak.

2- Yorgana Sarılmış Gibi : ŞİŞME MONT
Sezonun en hitlerinden, dolabınızın olmazsa olmazı şişme montlar… renk renk yumuşacık şişme montlarla sokak stilini yakalamak oldukça kolay olacak. Hem adeta bir yorgan gibi de sıcacık…



Birçok markada bulabileceğiniz şişme montlar şu sıralar en popüler moda parçalarından biri. Üstelik bu sayede oldukça geniş bir fiyat yalpazesiyle karşılaşıyorsunuz. Bütçenize ve zevkinize uygun bir şişme mont alarak sezonun trendini kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

Defilelerde geniş kalıplarıyla ön plana çıkan şişme montlar ünlü markaların da koleksiyonlarında yerini aldı. Burberry, Balenciaga gibi lüks tasarım markaları bu trendin öncülüğünü yapıyor.


3- Dikkatler Üzerimizde: METALİK IŞILTI



Bundan birkaç yıl önce metalik renkleri sadece gecelerde görüyorken şimdilerde sokaklarda, davette, sosyal hayatın her alanında karşılaşıyoruz. 90’ lı yılların parti havasını sokaklara taşıyan bu trend sayesinde kışın kasvetli havasından biraz olsun kurtuluyoruz.

Ayakkabıdan çantaya, elbiseden pantolona kadar epey geniş bir kullanım alanı olan metalik renkler bu kış gözlerimizi kamaştıracak gibi. Dikkatleri üzerine çekmeyi sevenler için dolabın olmazsa olmaz parçaları arasında yer alacağa benziyor.

Ünlü moda markası Chanel’ in hayatımıza kattığı muhteşem ışıltılar gösteriş ve lüksün ihtişamını gözler önüne seriyor. Sadece kıyafetlerde değil, kozmetikte de metalik renkler dikkat çekiyor.

iyi alışverişler:)


not1: görseller pinterestten alıntıdır.
not2: alışverişinizde uygun fiyat ve farklı ürünler tercih etmek istiyorsunuz buradan aliexpress' e giriş yaparak alternatiflere göz atabilirsiniz...


By bana göre modaysa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder